Foto: Urban City

Turistička organizacija opštine Budva predstaviće samostalno destinaciju na 42. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu koji se ove godine održava od 20. do 23. februara, pod sloganom “Put pod noge”.

“Na prostoru od 105 kvadrata u hali 1 beogradskog sajma, pored predstavnika Turističke organizacije, biće prisutni i predstavnici lokalne samouprave i turističke privrede (Villa Geba/Sv.Stefan, hotel “Melia”/Petrovac , hotel “Park”/Budva, hotel “WGrand”/Petrovac, hotel “Pozzo”/Budva, hotel)”, navodi se u saopštenju.

Tokom četiri dana trajanja Sajma turizma u Beogradu, kako navode u saopštenju iz TOB-a, svi pratioci Facebook i Instagram stranice TO Budva (budva.travel) biće u prilici da učestvuju u bogatoj nagradnoj igri koji su pripremili predstavnici TOB-a u saradnji sa turističkom privredom grada.

foto: Urban City, 16. jul 2017.

Aranžmane u hotelima poklonili su: Villa “Geba”, hotel Splendid”, Hotel “Aleksandar”u Rafailovićima, hotel “Falkensteiner” Montenegro, hotel “WGrand”, hotel “Tre Canne”, hotel “Budva”, hotel “Park”, hotel “Obala”.

Srećnim dobitnicima večere u svojim objektima poklanjaju restorani: “Porto”, “Obala”, “Jadran”, “Zeleni gaj” i “Tropico”.

Besplatne komplete karata za 6. Sea Dance koji će se održati od 28. do 30. avgusta poklanja Exit fondacija, a mnogobrojni pratioci društvenih mreža dobiće i besplatne ulaznice za Aqua park u Budvi.

“Budva će i ove godine turistima iz Srbije, koji zauzimaju drugo mesto u ukupnom broju dolazaka i noćenja, predstaviti sve svoje potencijale – prirodne lepote, plaže, istorijske spomenike, događaje iz oblasti kulture, zabavne manifestacije, gastronomsku ponudu, ali i preko 130 hotela sa 17.300 ležajeva, od kojih je više od polovine sa četiri i pet zvezdica, ali i privatni smeštaj u apartmanima, kućama i vilama”, dodaje se u saopštenju.

KOMENTARIŠI