Foto: Urban City / A.K. / arhiva

Na sastanku rukovodstva Socijalističke partije Srbije (SPS) data je puna podrška predsedniku stranke Ivici Dačiću i izražena spremnost za nastavak saradnje na svim nivoima sa Srpskom naprednom strankom, saopštila je Informativna služba Glavnog odbora SPS.

“Istaknuto je, kao i u velikom broju dopisa gradskih i opštinskih odbora iz svih delova Srbije, da je za budućnost SPS ključno jedinstvo u partiji na čelu sa predsednikom Ivicom Dačićem”, dodaje se u saopštenju.

Kako se najavljuje, u januaru, nakon završetka izbornog procesa, biće održana sednica Glavnog odbora u cilju temeljne analize rezultata, dalje reforme i kadrovskog jačanja Socijalističke partije Srbije.

“Prioritet je završetak izbornog procesa  i konstituisanje organa na svim nivoima. U skladu sa već ranije donetim odlukama, Socijalistička partija Srbije sa svojim koalicionom partnerima Jedinstvenom Srbijom i Zelenima Srbije, spremna je za nastavak saradnje na svim nivoima sa Aleksandrom Vučićem i Srpskom naprednom strankom”, ističe se u saopštenju, prenosi Tanjug.

Socijalistička partija Srbije je, takođe, zahvalila svim građanima koju su dali podršku listi “Ivica Dačić – Premijer Srbije”, na parlamentarnim, pokrajinskim i lokalnim izborima.

“Takođe, zahvaljujemo se svim članovima, aktivistima i simpatizerima na angažovanju, trudu i posvećenosti u prethodnoj kampanji”, dodaje se u saopštenju.

KOMENTARIŠI