Digitalni zeleni sertifikat u glavnoj požarevačkoj pošti

Digitalni zeleni sertifikat u glavnoj požarevačkoj pošti

FOTO: URBAN CITY / B.P.

Za dobijanje sertifikata potreban je važeći pasoš, a ceo proces – od podnošenja zahteva do izdavanja dokumenta, traje svega nekoliko minuta i besplatan je za građane, saopštila je Pošta Srbije. Izdavanje ovog dokumenta počelo je danas, 2. juna na šalterima Pošte Srbije.

U Požarevcu digitalni zeleni sertifikat možete dobiti u glavnoj pošti u Jovana Šerbanovića 3, a na teritoriji našeg grada ovaj dokument možete dobiti i na šalteru pošte u Kostolcu.

“Izdavanjem Digitalnog zelenog sertifikata Pošta Srbije nastavlja realizaciju svojih ključnih ciljeva, a to su podizanje kvaliteta i širenje usluga i uključivanje u proces digitalizacije. Uz veliku podršku premijerke Ane Brnabić, Pošta intenzivno sarađuje sa Kancelarijom za informacione tehnologije i elektronsku upravu na razvoju novih digitalnih servisa sa ciljem da zauzme lidersku poziciju u regionu”, rekao je v.d. direktora JP Pošta Srbije Zoran Đorđević.

Digitalni zeleni sertifikat je potvrda o izvršenoj vakcinaciji protiv kovida 19, rezultatima testiranja na zaraznu bolest SARS-CoV-2 i oporavku od bolesti kovid 19.

Spisak šaltera Pošte Srbije u ostatku Braničevskog okruga gde možete dobiti ovaj dokument pogledajte OVDE.

KOMENTARIŠI