Povodom velikog godišnjeg JYSK druženja zaposlenih, JYSK Srbija zatvara sve svoje prodavnice u nedelju i ponedeljak, 17. i 18. novembra. Zaposleni će uživati u slobodnim danima jer će na njihovo mesto “uskočiti” direktor prodaje i četiri regionalna menadžera za Srbiju.

Kao i svake godine, JYSK organizuje veliko godišnje druženje zaposlenih, koje se ove godine održava 17. i 18. novembra, kada će sve prodavnice biti zatvorene kako bi se zaposleni mogli opustiti i zabaviti sa svojim kolegama.

U ponedeljak će raditi samo prodavnica u Kragujevcu u sklopu tržnog centra čija politika ne dozvoljava zatvaranje prodavnica dok traje radno vreme tržnog centra. Iako će ova radnja biti otvorena, divno je znati da zaposleni u njoj ipak dobiti slobodan dan. Naime, direktor prodaje i četiri regionalna menadžera za Srbiju će na jedan dan postati prodavci i “čuvati” radnju da bi zaposleni mogli nesmetano da se druže sa kolegama.

“U JYSK-u su nam zaposleni uvek na prvom mestu i njihovo zadovoljstvo je garancija za dugoročan poslovni uspeh. Oduvek nas odlikuje posebno pozitivna atmosfera i povezanost a lojalnost našeg tima je na visokom nivou“ izjavio je Zoran Malešević, direktor prodaje za Srbiju.

Iako će JYSK radnje biti zatvorene na dva dana, kupci mogu da pronađu svoje omiljene JYSK predmete u webshop-u, gde ih takođe čekaju i sjajni popusti.

KOMENTARIŠI