DOBAR PRIMER! Donirali materijal za uniforme, dva nova računara i štampač Opštoj...

DOBAR PRIMER! Donirali materijal za uniforme, dva nova računara i štampač Opštoj Bolnici u Požarevcu od članarina

Iz Udruženja Roma Braničevskog okruga kažu da će ovakav vid podrške postati praksa, kao i da će i dalje sarađivati u procesu pružanja podrške onim ljudima kojima je pomoć najpotrebnija

U utorak, 6. februara 2018. godine u Opštoj bolnici u Požarevcu održana je konferencija za medije povodom donacije Udruženja Roma Braničevskog okruga požarevačkoj bolnici.

Opšta bolnica Požarevac i Udruženje Roma Braničevskog okruga dugi niz godina sarađuju i naporno se trude da poboljšaju životne uslove lokalnog siromaštva, u nadi da će i ova donacija doprineti poboljšanju usluge koju pruža bolnica za stanovništvo.

Donacija sadrži materijal za uniforme lekara i medicinskog osoblja, dva nova računara i štampač, u svrhu pružanja bolje i pravovremene usluge, kao i poboljšanje komunikacije u Opštoj bolnici Požarevac.

Donacija je finansirana od sakupljenih članarina Udruženja Roma Braničevskog okruga, a ovo udruženje se zahvaljuje u ime Roma i Romkinja bolnici na pruženoj nezi u procesu oporavka i lečenja njihovih članova.

Iz Udruženja Roma Braničevskog okruga kažu da će ovakav vid podrške postati praksa, kao i da će i dalje sarađivati u procesu pružanja podrške onim ljudima kojima je pomoć najpotrebnija.

KOMENTARIŠI