U drugom izvlačenju učestvuje više od pet miliona koverata. Evo ko je dobio nagrade:

STAN U BEOGRADU:

Zorica Spasić iz Blaca

Dobitnici “fijata 500L” su:

1. Velimir Milojičić iz Kule

2. Milijana Peković iz Sivca

3. Mirjana Bukvić iz Bačke Palanke

4. Anica Radonjić iz Trstenika

5. Saša Ilić iz Vranja

6. Miroslav Novčić iz Ćuprije

Dobitnici dva letovanja u Grčkoj su:

1. Ratko Raditović iz Kraljeva

2. Stojkov Milica iz Aleksandrova.

Nagradno putovanje u Pariz osvojila je:

Savka Jonev iz Beograda

Putovanje u Njujork dobila je:

Cicka Katarina iz Kovačice

U drugom izvlačenju učestvuje više od pet miliona koverata.

Za izvlačenje koverti zaduženi su predsednica Ženskog košarkaškog kluba Crvena zvezda i bivša košarkašica, Nataša Kovačević, reprezentativka Srbije u streljaštvu Andrea Arsović, kao i poznati glumci iz serije “Vojna akademija”, Tijana Pečenčić i Radovan Vujović, koji su takođe podržali Godinu borbe protiv sive ekonomije, saopštilo je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave.

U direktnom televizijskom prenosu biće dodeljeni dvosoban stan u Beogradu u Ulici braće Jerković 51,18 metara kvadratnih, sa polisom osiguranja imovine, zatim 12 automobila FIAT 500 L, Petodnevno putovanje u Njujork za dve osobe, sa obezbeđenim avionskim prevozom i polisom putnog osiguranja…

Među nagradama je i četvorodnevno putovanje u Pariz za dve osobe, sa avionskim prevozom, polisom putnog osiguranja i kartama za jedan meč Rolan Garosa, kao i dva putovanja u Grčku za dve osobe, u trajanju od 10 dana, sa obezbeđenim autobuskim prevozom i polisom putnog osiguranja.

Izvlačenje ostalih nagrada takođe će biti obavljeno u studiju RTS-a i biće prenošeno putem live stream-a, a reč je o odmorima, prenosivim računarima, frižiderima, mobilnim telefonima, televizorima, beloj tehnici…

U drugom izvlačenju moći će da učestvuju samo fiskalni računi i slipovi koji su pristigli na adresu navedenu na namenskoj koverti do 17. marta do 23 časa i 59 minuta.

Koverte koje su na vreme stigle i nisu izvučene, učestvuju u narednim izvlačenjima, koja su zakazana za 25. i 31. mart i građani mogu da šalju dodatne koverte sve do 30. marta do 23 časa i 59 minuta.

Ukupna vrednost nagradnog fonda iznosi više od 135 miliona dinara, sa uračunatim porezom na dodatu vrednost, a izvlačenje svih nagrada nadziraće petočlana Komisija nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”.

Kako je saopštilo ranije Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave u drugom izvlačenju učestvuje više od pet miliona koverata.

Saopšteno je da je su građani poslali više od pet miliona koverata sa fiskalnim računima i slipovima za učešće u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi” i nalaze se u specijalno pripremljenom bazenu u Studiju 8 RTS-a u Košutnjaku.

Radnici Pošte Srbije juče su preneli 473.789 pošiljki iz Glavnog poštanskog centra u Zemunu i one su deponovane u bazen dimenzija 23×12 metara, u kome se već nalazilo oko 4,5 miliona koverti.
Kao i prilikom prve primopredaje koverata, prevoz koverata do studija RTS-a je obezbeđivao MUP Srbije.

Sve do poslednjeg izvlačenja 31. marta koverte će obezbeđivati službeno obezbeđenje RTS-a i biće pod stalnim video nadzorom.

SREĆNICA DOBILA KLJUČEVE

Državni sekretar u Miistarstvu za državu upravu i lokalnu samoupravu Željko Ožegović je uručio ključeve od stana prvoj dobitnici stana u Beogradu Marini Grković iz sela Mesarci, kod Vladimiraca, u okviru nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”. “Tajac je bio kada je izvučena koverta i kada smo videli prezime”, rekla je Grković u studiju RTS-a. Ožegović je rekao da je predaja nagrade trenutak kada se snovi pretvaraju u realnost.

KOMENTARIŠI