Mesni odbor SNS Vasa Pelagić donirao je dva aparata za merenje šećera u krvi socijalno ugroženim porodicama i još jedan aparat za merenje šećera u krvi koji je prilagođen za slepa i slabovida lica.

Aparati su poklon apoteke Eskulap iz Požarevca i donirani s na jednoj od prethodnih akcija ovog mesnog odbora. Danas je mesni odbor odlučio i kome će donacija ići.

Svi članovi mesnog odbora zahvalili su se apoteci Eskulap na donaciji, koja će mnogo značiti osobama kojima je dodeljena. Takođe su izrazili zahvalnost svim građanima koji se priključiju njihovim akcijama.

Mesni odbor SNS Vasa Pelagić redovno sprovodi humanitarne akcije namenjene svima kojima je pomoć potrebna. U prethodnim akcijama sakupljana je odeća za Dom u Stamnici, potom je organizovan razgovor socijalno ugroženih građana sa predstavnicima Centra za socijalni rad, gde su mnogi uspeli da saznaju na kakve vrste pomoći imaju pravo. U jednoj od prethodnih akcija dobijeni su na poklon i pomenuti aparati, koji su danas podeljeni, jer je bilo potrebno vreme da se pronađu odgovarajući primaoci pomoći.

KOMENTARIŠI