Ekipa “S Tamarom u akciji“ u Braničevskom okrugu /video/

Ekipa “S Tamarom u akciji“ u Braničevskom okrugu /video/

Popularni serijal “S Tamarom u akciji“ prikazaće ove nedelje renoviranje doma porodice Jovanović iz Topolovnika kod Velikog Gradišta, ali i atrakcije i lepote ove opštine smeštene na desnoj obali Dunava.

Tamarina ekipa je, od nekoliko stotina prijava, odlučila da priliku za bolji život pruži ovoj porodici koju  čini samohrani  otac  Drakče i njegovo dvoje maloletne dece, skućenoj u skromnih 35 i po kvadrata.

Opština Veliko Gradište je, u periodu od 03. do 07. septembra, bila domaćin ove humane ekipe. Tokom radova, na projektu je gostovalo i radilo deset majstora i osam članova produkcije zaduženih za renoviranje kuće i snimanje svih radova i aktivnosti.  Pored stalnih sponzora emisije “S Tamarom u akciji“, podršku ekipi  i porodici pružili su i mnogi drugi preduzetnici, Udruženje žena “Topolovčanke” kao i pojedinci sa teritorije opštine Veliko Gradište te predstavnici Turističke organizacije Veliko Gradište koji su, ujedno, bili zaduženi i za turističke obilaske.

U Topolovniku je ekipa probala gulaš od zeca, obišla je Srebrno jezero i okolinu, a Tamara je porodicu Jovanović odvela u posetu obližnjem manastiru Nimnik.

Kako je završena kuća ove skromne porodice i kako se ekipa “S Tamarom u akciji“ provela u Topolovniku i Velikom Gradištu pogledajte u petak 03. novembra, u 21 sat, na prvom kanalu RTS-a.

https://www.youtube.com/watch?v=8m1q7m0tzuI

KOMENTARIŠI