FATBOY SLIM sutra u Beogradu u potpuno drugačijem izdanju kreira pravu svetsku...

FATBOY SLIM sutra u Beogradu u potpuno drugačijem izdanju kreira pravu svetsku ekskluzivu!

Jedan od najvećih disk džokeja i producenata svih vremena, veliki i neumorni partimejker Fatboy Slim, nastupiće u četvrtak 15. novembra u Beogradu kao specijalni hedlajner No Sleep festivala, 2 časa posle ponoći

Jedan od najvećih disk džokeja i producenata svih vremena, veliki i neumorni partimejker Fatboy Slim, nastupiće u četvrtak 15. novembra u Beogradu kao specijalni hedlajner No Sleep festivala, 2 časa posle ponoći.

https://www.youtube.com/watch?v=SDLKLZcRtN8

Vodeća zvezda najvećih svetskih pozornica odlučio je da samo za Exitov novi festival nastupi u potpuno drugačijem izdanju i kreira pravu svetsku ekskluzivu koju je jednostavno nazvao “Warehouse Rave” (Rejv u hangaru)! Fatboy Slim ga opisuje kao “jednu veliku žurku sa mnoštvom lasera, jarkih svetala i dimnih mašina”, a muzička selekcija kretaće se od današnjih densflor bombi do klasičnih rejv himni koje i dalje drmaju najveće pozornice širom planete. Poznat po istinskoj DJ veštini, Fatboy Slim u svojim visokoenergetskim setovima donosi ceo spektar zvukova koji pokrivaju globalni rejv pokret koji se rodio pre tačno 30 godina u Drugom letu ljubavi iz 1988. godine!

Foto: EXIT

Esid sintovi, latino perkusije, klavirske deonice, gudačke teme, epski semplovi i drugi sonični stubovi koji drže svetsku rejv scenu ujedinjenu, spojiće se na velikoj žurki u Novom Hangaru, kolosalnoj hali u Luci Beograd, na obali Dunava. Ceo utisak dodatno pojačaće industrijsko okruženje koje čine kranovi, dokovi, rampe, šine i lavirint hala, na lokaciji koja se nalazi svega 1.500 metara pravo niz ulicu od Trga republike!

Foto: EXIT

Festivalske ulaznice biće menjane za narukvice koje omogućuju ulaz na sve žurke i lokacije tokom celog vikenda koji se proteže od četvrtka uveče do nedelje popodne, od 15. do 18. novembra, na više lokacija u Beogradu, počevši od tri velike žurke u Novom Hangaru u Luci Beograd, pa sve do aftera i dnevnih žurki u našim svetski čuvenim klubovima kao što su Drugstore, 20/44, i mnogim drugim lokacijama.

KOMENTARIŠI