Deset automobila “fijat 500L” i dva stana u Beogradu dodeljeni su u poslednjem izvlačenju prvog kruga nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”. Stan u naselju Zemunske kapije dobila je Olivera Nešić iz Novog Beograda, a stan u Beogradu na vodi Suzana Rakić iz Novog Sada.

Glumac Miodrag Radonjić izvukao je srećne dobitnike nagradne igre “Uzmi račun i pobedi 2020” u studiju Radio-televizije Srbije u Košutnjaku, iz bazena sa više od šest miliona pristiglih koverata.

Dodeljeno je 10 automobila “fijat 500L”, trosoban stan u beogradskom naselju Zemunske kapije i stan u “Beogradu na vodi”.

Dobitnici automobila su Jelena V. Filipov iz Pančeva, Jovanka Jeremić sa Mirijeva u Beogradu, Milena Đekić iz Novog Sada, Slavica Zdilar iz Mladenovca, Ivan Jovanović iz Ripnja.

Takođe, automobile “fijat 500L” su dobili i Ljiljana Živković iz Velikog Gradišta, Živadinka Mihailović iz Beograda, Igor Gagić iz Beograda, Miodrag Grmuša iz Novog Beograda, Snežana Jovišević iz Beograda.

Stan u Zemunskim kapijama je dobila je Olivera Nešić iz Novog Beograda, a stan u “Beogradu na vodi” Suzana Rakić iz Novog Sada.

Izvlačenje je pratila Komisija čiji su članovi Vladica Miloradović iz Poreske uprave Ministarstva finansija, Nenad Petrović iz NBS, Dragoslav Glišović, takođe iz Poreske uprave, Irena Raković iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i Stanija Višekruna iz Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

Izvlačenju je prisustvovala i ministarka rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja Darija Kisić Tepavčević.

Rekla je da joj je uzimanje računa prilikom kupovine postala navika i da su i građani uvedeli koliko je veliki značaj da se svi tako ponašaju.

“Ako se tako svi ponašamo, onda ćemo svi imati priliku da ulažemo u svoju zemlju”, istakla je ministarka.

U prethodnom izvlačenju, održanom prošle subote, izvučeni su dobitnici jednog stana i pet automobila.

Vlada Srbije podseća građane da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti ulazak u poslovnice pošte.

Nagradna igra se formalno priređuje u dva kruga – prvi krug od 15. novembra do 26. decembra 2020, i drugi početkom 2021. godine.

Uslovi učešća i pravila nagradne igre, koju organizuje Vlada uz podršku NALED-a, slični su kao i u izdanjima prethodnih godina.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. godine, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Nagradna igra se organizuje u cilju suzbijanja sive ekonomije kroz jačanje svesti i motivacije građana da plaćaju bezgotovinski i uzimaju fiskalne račune prilikom svake kupovine.

Najnovije informacije o nagradnoj igri se redovno objavljuju na sajtu www.uzmiracun.rs, a građanima je na raspolaganju i kontakt centar putem mejla kontakt@uzmiracun.rs za sva dodatna pitanja i podršku.

KOMENTARIŠI