Flixbus stigao u Srbiju – Jeftin autobuski prevoz stiže i u Braničevski...

Flixbus stigao u Srbiju – Jeftin autobuski prevoz stiže i u Braničevski okrug

Nemačka startap kompanija „FlixBus“, koja nudi jeftin autobuski prevoz, stigla je na tržište Srbije zahvaljujući saradnji sa kompanijom „Fudeks“, čije su međunarodne autobuske linije početkom ove nedelje uvrštene u zelenu mrežu 25 zemalja.

Putnicima u Srbiji od sada će biti na raspolaganju više od 200.000 dnevnih veza za 1.200 destinacija u 24 evropske zemlje, prenosi „eKapija“.

– U našem prvom koraku prema Srbiji oslonili smo se na dvadesetjednogodišnje iskustvo našeg regonalnog partnera, preduzeća Fudeks, koje ispunjava visoke kriterijume i standarde kvaliteta autobusa i udovoljava FlixBus sigurnosnim zahtevima. Iako u početku još uvek nećemo ponuditi potpunu uslugu prema našim standardima, putnici će ipak profitirati od široke mreže linija koje su im postale dostupne, od kvalitetnih autobusa i online kupovine karata po atraktivnim cenama širom zelene mreže – objasnio je Darko Jus, direktor FlixBus CEE regije.

 

Umreženi srpski gradovi su, pored Beograda, i Veliko Gradište, Negotin, Svilajnac, Novi Sad i Požarevac, a sve informacije o dostupnim destinacijama, frekvenciji putovanja i cenama mogu se naći na internet stranici FlixBusa.

Do karata se može doći preko sajta i mobilne aplikacije, a uskoro će biti objavljen i spisak svih prodajnih mesta u Srbiji.

Pored ostvarene početne saradnje s regionalnim partnerom, u Beogradu je otvorena i kancelarija FlixBusa, koja trenutno zapošljava 4 stalna radnika.

KOMENTARIŠI