GLEDA TV, DIKTIRA FB STATUSE I PRETI Evo kako izgleda Kristijanov život...

GLEDA TV, DIKTIRA FB STATUSE I PRETI Evo kako izgleda Kristijanov život u ZABELI

Petnaest meseci je Kristijan Golubović molbama izbegavao odsluženje zatvorske kazne, ali se život iza rešetaka nije pokazao nimalo lošim za ovog najpoznatijeg srpskog rijaliti- kriminalca.

Kristijan u zatvoru uživa u određenim pogodnostima “spoljnog sveta” koje nije imao čak ni dok je boravio u rialitiju.

 – Svi zatvorenicu u Srbiji u ćelijama imaju TV aparate. Imaju i pravo da koriste telefonske govornice – objasnili su u Upravi za izvršenje zatvorskih sankcija.

Upravo ove privilegije omogućile su Kristijanu Goluboviću da u ponedeljak uveče telefonskim pozivom iz zatvora odgovori Jeleni Krunić koja ga je ovih dana prozivala u “Parovima”. Uvrede su pljuštale na sve strane, a samo neki od pogrdnih komentara bili su da je ona “nešto između zakžljale žene i zakržljalog muškarca”, te “narkomanski ološ”.

– Moguće je da je Golubović tu poruku izgovorio administratoru njegovog FB profila, koji je snimio i objavio. Televizor i telefonska govornica su pravo svakog zatvorenika, pa i Golubovića – objašnjavaju u Upravi za izvršenje zatvorskih sankcija.

Audio poruka upućena Krunićki nije jedina koju je Golubović objavio poslednjih dana.

Na isti način je reagovao i 5. januara kada je objavio poruku pod nazivom “Istina o tuči sa Osmanom 80-tih godina”, kojom je odgovorio na medijske prozivke da je od žestokog Osmana zvanog Oki, dva puta dobio batine, iako je od njega bio za glavu viši.

Dva dana ranije, na njegovom FB profilu objavljena je i audio poruka kojom Golubović čestita Novu godinu.

Da bi dodatno zaintrigirao pažnju javnosti, i namamio je da poveruje kako u “Zabeli” ima nedozvoljene privilegije, na Golubovićevom instagramu je 3. januara objavljena njegova fotografija sa laptopom i mobilnim telefonom u ruci.

KOMENTARIŠI