Goran Kašarić iz Kasidola u subotu popodne uhapšen zbog zlostavljanja devojčice (7)

Goran Kašarić iz Kasidola u subotu popodne uhapšen zbog zlostavljanja devojčice (7)

Napasnik je navodno prošlog četvrtka devojčici skinuo donji veš, a onda ju je dodirivao po intimnim delovima rukama i jezikom

Zbog sumnje da je seksualno zlostavljao sedmogodišnju devojčicu M. P., požarevačka policija uhapsila je Gordana Kašarića (49) iz sela Kasidol. Kako “Novosti” saznaju, sve se dogodilo prošle nedelje u porodičnoj kući oca devojčice, gde je Kašarić radio kao nadničar.

Napasnik je navodno prošlog četvrtka devojčici skinuo donji veš, a onda ju je dodirivao po intimnim delovima rukama i jezikom. Posle brutalnog iživljavanja, zapretio joj je da ne sme ništa da kaže roditeljima. Lisice su Kašariću stavljene u nedelju, a slučaj je navodno prijavila majka deteta.

– Izvršilac je uhapšen i zadržan zbog krivičnog dela nedozvoljenih polnih radnji od 25. januara 2018. godine u mestu Kasidol – navodi se u istrazi.

Goradan Kašarić u Kasidolu živi godinama, ali ide od kuće do kuće pošto svoju nema. Kao nadničar, radio je i spavao u kući oca napastvovane devojčice već nekoliko meseci.

Danima sam ga viđao kako to dete vodi u prodavnicu držeći je za ruku – priča jedan od žitelja Kasidola. – Čuo sam šta je uradio i mogu u to da poverujem. Sklon je glupostima i verujem da ima problema s tim. Ipak, u nedelju sam video tu devojčicu kako sa majkom ide negde i po njenom licu ne bih rekao da se tako nešto užasno dogodilo.

Komšije iz Kasidola kažu i da Kašarić godinama spava po tuđim kućama i radi za nadnicu, a u porodici napastvovane devojčice je bio poslednjih mesec, dva.

– I porodica tog deteta je u materijalno teškom stanju. Siromašni su, teško žive. Otac devojčice se tri puta ženio i ima decu iz sva tri braka. Sad u toj kući žive on, njegova majka, žena, ćerka i mlađi sin. Otac je isto bio u pritvoru kad se to navodno dogodilo. Baba je sklona alkoholu, a majka ko zna gde je bila kad se to dogodilo – pričaju susedi…

KUPOVAO JOJ SLATKIŠE

Meštani su uhapšenog Kašarića često viđali da M. P. (2011) za ruku vodi u obližnju prodavnicu i njoj i mlađem bratu kupuje slatkiše. Pitali su se zašto to radi, kad nema ni za sebe. Sada veruju da je to bio način da se malenoj približi, zadobije njeno poverenje.

NA SLOBODI

Osnovni sud u Požarevcu odredio je pritvor do 30 dana Goranu Kešariću (49) iz Kasidola, zbog sumnje da je 25. januara ove godine izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad detetom – rekla je u nedelju za “Novosti” Snežana Dubajić, osnovni javni tužilac. Prema informacijama medija, Gordan je posle policijskog zadržavanja pušten na slobodu.

1 KOMENTAR

  1. Па није дво једини случаи да се наводни починилац пусти на слободу. Ја имам искуство да је јавни тужилац пустио на слободу извршиоце вишегодишњег злостављања над снахом од стране свих укућана укњучујући и ширу породицу иако је претходно непобитно доказана кривица и донето решење за притвор до 30 дана за њих троје(иако их је било још из куће),
    из те разбојничке продице, која пожаревачкој полицији већ деценију ствара велике проблеме. Коме ово одговара питамо се! Жртава је све више , наравно када изостају адекватне санкције за злочине. Срам да је одговорне из надлежног државног бирократског апарата!!!!!!!!!!!!

KOMENTARIŠI