Grad Požarevac zvanično odložio grejnu sezonu

Grad Požarevac zvanično odložio grejnu sezonu

Foto: Urban City / B.P.

Na osnovu člana 82. Statuta Grada Požarevca, člana 26. stav 1. Poslovnika o radu Gradskog veća Grada Požarevca, a u vezi sa dopisom Vlade Republike Srbije od 14. oktobra 2022. godine, Gradsko veće Grada Požarevca na sednici održanoj 15. oktobra 2022. godine donelo je sledeći zaključak:

U skladu sa vremenskim prilikama i trenutnom situacijom na evropskom kontinentu koja se tiče energetske krize, kao i dodatne potrebe da ove zime budemo posebno odgovorni prema svojoj zemlji i građanima, odlaže se početak grejne sezone na teritoriji grada Požarevca, najkasnije do 31. oktobra 2022. godine, navodi se u zaključku Gradskog veća.

Zadužuje se Nebojša Lukić, rukovodilac Službe za vanredne situacije, Gradske uprave Grada Požarevca da prikuplja podatke i prati vremenske prilike na teritoriji grada Požarevca i u skladu sa članom 55. Odluke o uslovima i načinu snabdevanja toplotnom energijom obaveštava Gradsko veće Grada Požarevca o vremenskim prilikama, dodaje se u zaključku Gradskog veća.

Gradsko veće grada Požarevca može ukoliko temperatura vazduha padne ispod propisanih vrednosti koji su propisani u članu 55. stav. 3. Odluke o uslovima i načinu snabdevanja toplotnom energijom, a prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda se očekuju isti vremenski uslovi i u narednim danima naložiti  „Toplifikaciji“ Požarevac, da bez odlaganja i u skladu sa tehničkim mogućnostima i pravilima struke otpočne sa grejanjem, navodi se.

Ovaj zaključak stupio je na snagu danom donošenja, 15. oktobra.

2 KOMENTARA

  1. Poltronska vlast podržava sadistu koji se izivljava nad trudnicama, bebama, decom, djacima, bolesnicima u bolnici, starima i nemocnima. Bravo, tako se cuvaju funkcije. Ali ovaj narod mozda nije bolje ni zasluzi.

  2. Znaci da bi bili poltroni i uvlačili se u guzicu jednoj sadistickoj debilčini,vi ste odlučili da tu toplu vodu koju izbacuje Elektrana Kostolac a koju koristite za Toplovod,bacate u Dunav, jer vam je to bolja opcija(zbog uvlačenje), nego da fraj (misli se na toplu vodu)grejete narod,pa i vi ste insuficijentni sa zdravom logikom i pamecu,ima li neko ko koristi mozak u ovoj državi ili su svi indukovani bolesnikom i njegovim sadistickim inspiracijama.

KOMENTARIŠI