Foto: Urban City / I.P.

Gradonačelnik Požarevca Saša Pavlović na današnjoj konferenciji za medije povodom kupovine nepokretne imovine Fabrike šećera u stečaju na pitanje novinara da se izjasni da li je on bio na snimku koji se “vrteo” društvenim mrežama za vreme održavanja izbora u Zaječaru potvrdno odgovorio rečima “jeste, ja sam bio na tom snimku.”

“Jeste, ja sam bio na tom snimku, ja nemam taj problem da pomognem svojim stranačkim kolegama u Zaječaru, mi nismo ništa loše radili, što su i druge stranke radile, tako da sam ja čovek koji svojim primerom želim da dam primer i drugima kako se bori za svoju stranku i za politiku koju sprovodi moja stranka”, bio je jasan Pavlović koji je dodao: “nemam apsolutno tih problema, mi smo išli i obilazili naše članove i naše glasače”.

Pavlović je još rekao da je u Zaječaru bilo i opozicionih stranaka koje su isto bile na terenu.

Što se tiče navodne krivične odgovornosti koja se navodi u saopštenju, gradonačelnik je rekao da ne vidi nikakvu krivičnu odgovornost i da “onaj ko komentariše o tome slobodno podnese prijavu”, rekao je.

Podsećamo da se u vezi ove teme oglasio GrO Stranke slobode i pravde Požarevac, GrO Narodne stranke u Požarevcu, RIIS Istok, Pokret „Dosta je bilo“ i lokalni Pokret „Jasno i Glasno“.

4 KOMENTARA

  1. Nema problema da pomogne stranačkim kolegama u Zaječaru ,ali ima problema da pomogne radnicima Gradske Uprave Požarevac i dodeli im 40,000.00 dinara solidarne pomoći.

  2. Tako je to kad dovedes sa sela nezrelo dete sa partijskom knjizicom pa se uskurci ko i braca Jovici a ne znaju koliko su mali i bedni seljacici.

KOMENTARIŠI