HTC U 11 ima veliku prednost nad konkurentima?

HTC U 11 ima veliku prednost nad konkurentima?

I to je možda i najznačajnija stvar za korisnike!

Cena! Cena bi mogla da bude stvar koja će korisnike okrenuti ka novom HTC U 11 telefonu, jer, ako je verovati procurelim izvorima koje je prenela GSMArena, novi model koštaće 659 dolara. Naravno, to ne znači da će ta cena biti i u Evropi, očekujte makar 659 evra, ali i da bude do 20 odsto skuplji (ko je rekao u Srbiji?) i po toj ceni će biti u startu povoljniji nego svi dosadašnji njegovi prethodnici.

Kada je reč o specifikacijama ovog telefona, znamo već da ga HTC priprema kao sledećiflagship model. Sve što je sam prizvođač do sada objavio je bilo pomalo misteriozno i intrigantno, poput snimanja uživo u 360 stepeni i Sense Edge, okvir telefona osetljiv na stisak koji prepoznaje gestove.

Srećom, benchmark liste, na kojima ovaj telefon obećava, su izbacile navodne specifikacije telefona. Pokretaće ga Qualcomm Snapdragon 835 čipset, imaće 4 GB RAM-a i 64 GBmemorije za skladištenje. Najverovatnije će koristiti QHD ekran od 5.5 inča (14 centimetara) i tradicionalnim odnosom 16:9.

HTC-U-11-GeekBench

Druge, pretpostavljene specifikacije uključuju glavnu kameru od 12 MP i selfi kameru od 16 MP. HTC Sense će najverovatnije raditi preko Android 7.1.1 operativnog sistema na telefonu. Takođe se očekuje IP57 otpornost na vodu, HTC BoomSound, skener otiska prsta,QuickCharge 3.0 opcija na bateriji od 3.000 mAh, kao i nepostojanje 3.5 mm audio ulaza.

Telefon će biti predstavljen 16. maja, kada ćemo objaviti više informacija, a u prodaji se očekuje već 19. maja na Tajvanu i u junu za ostatak sveta.

KOMENTARIŠI