Mislite da iPhone X ima sve? Sve dok ne ugledate ovaj ludi pametni telefon koji poseduje tri displeja, dva procesora, četiri kamere i cenu od 2749 dolara.

Pametni telefon koji stiže iz nekadašnje kompanije Turing Robotics Industry, definitivno zaslužuje svu vašu pažnju. Kompanija je u međuvremenu promenila naziv i sada se zove Turing Space Industry, pa se mnogi pitaju kakve veze ova kompanija ima sa smart tehnologijom, odnosno telefonima, piše LUXLIFE.

Odgovor leži u njihovom konceptu smart telefona koji je nazvan HubblePhone. Jasna je asocijacija na svemirski teleskop Habl.

Turing HubblePhone ima preklapajući dizajn i telo koje je praktično celo ekran.

Telo telefona ima glavnu platformu sa 11.81-inčnim 4K ekranom koji se prostire od prednje do zadnje krivine preko šarke u kojoj se nalazi mamutska kamera od 60 megapiksela sa optičkim zumom od 15X.

“Gornji nivo” ima dva pojedinačna HD ekrana na prednjoj i zadnjoj strani, svaki meri preko pet centimetara i ima tri kamere od 12 megapiksela.

Telefon će pokretati Snapdragon 855 sa 8 GB RAM memorije, a posedovaće 256 GB skladišta “po platformi”. Praktično, to su u osnovi dva ultra moćna pametna telefona povezana okretnom šarkom. Dve platforme će imati i svoje zasebne baterije od 2,800 mAh i 3.300 mAh, za gornju i glavnu.

Aplikacija koja koristi najnovija tehnološka dostignuća moći će da skenira vašu pojavu i da je zatim u obliku 3D objekta prenese u fizičko okruženje primaoca! Budućnost je stigla i zove se HubblePhone.

Ovaj neverovatan pametni telefon ima podjednako neverovatnu cenu od 2.749 dolara, a u prodaji se neće naći pre juna 2020. godine.

KOMENTARIŠI