PODELI
Foto: Instagram

Instagram je potvrdio da korisnici više neće moći da vide ako je nego neko napravio screenshot njihovog Storija.

Ranije ove godine, Instagram je izazvao paniku među korisnicima nakon što je počeo da testira funkciju koja pokazuje ljuidma da je neko snimio njihov Stori.

Kada korisnici prvi put probaju da naprave screenshot Storija dobijali su upozorenje:” Sledeći put kada snimate priču, osoba koja ju je postavila će moći to da vidi”:

U nekim prilikama, pojedini korisnici čak nisu ni dobijali upozorenje.

Ali sada je kompanija rešila da promeni ovu funkciju – a mnogima će biti drago da čuju da korisnici od sada više ne mogu da vide kada njihovi pratioci naprave screenshot neke fotografije ili videa.

KOMENTARIŠI