Gospodin Ajvar – specijalitet balkanske kuhinje i gospodar svake trpeze, u petoj sezoni izazvaće na teglu vrsne kulinare i prave gurmane u više od 30 gradova širom Srbije! Ovog puta karavan kreće iz Beograda, tačnije 17. avgusta iz Kamenog grada Ade Ciganlije gde će varjače ukrstiti vrsni poznavaoci pripremanja “srpskog kavijara”.

Foto: Urban City

Karavan stiže u Požarevac u petak, 7. septembra.

————————————————————————————————–

POVEZANE VESTI: 

Samo jedan ajvar je najbolji! Ovo su pobednici karavana “Izađi mi na teglu” u Požarevcu!

————————————————————————————————–

U petoj sezoni karavan će okupiti oko 450 takmičarskih ekipa i 3.000 učesnika koji će od 17. avgusta do 13. oktobra ispeći 12.000 kg paprika, što je, ako posmatramo u komadima, čak 100.000 paprika!

Foto: Urban City

Pored takmičarskog dela, kao i svake godine organizovan je i bogat celodnevi program za posetioce, vredne nagrade za pobednike kao i edukativni dečiji program. Zahvaljujući brojnim partnerima uz čiju se pomoć karavan iz godine u godinu razvija, nagradni fond nagradni fond za ovu sezonu biće rekordan i iznosiće oko 1.500.000 dinara!

Veliko finale koje će okupiti pobednike iz svih gradova, održaće se 13. oktobra u Beogradu gde će vlasnik recepta za pobedu biti krunisan za kralja ajvara i poneće titulu najboljeg ajvar majstora u 2018. godini!

Za sve dodate informacije obratite se Ljiljani Vukotić na mejl:
i na telefon: 063.410.920

KOMENTARIŠI