Foto: OFAH YT screenshot

Dejvid Džejson ponovio je svoju ulogu legendarnog Del Boja u potpuno novom skeču kako bi poslao poruku menadžeru Garetu Soutgejtu uoči finala Euro 2020 u kom se Engleska bori za titulu evropskog prvaka.

Engleska će igrati sa Italijom na stadionu Vembli u istorijskom trenutku za ovu zemlju i čitav niz poznatih lica poželeo im je sreću.

U video-snimku, Del Boj je pokazao svoj originalni šarm dok je razgovarao direktno sa Garetom preko kamere.

Počevši skeč tako što razgovara preko telefona, to je bilo vrlo karakteristično za njegovog lika, Džejson je odložio telefon i gledajući u kameru počeo da se obraća Garetu
“Izvini zbog toga. Kako si, Garete? Još uvek živiš tamo gore u severnom Londonu? Imao sam ortaka, znate, on je živeo niz put od vas. U svakom slučaju, pravim digresiju”, objasnio je.

“Zašto sam želeo da stupim u kontakt sa vama… hteo sam da vas zovem i da poželim vama i momcima pod vašom komandom mnogo sreće”, nastavio je legendarni glumac.

“Dok pričam o sreći, možete li mi učiniti uslugu? Možete li razgovarati s tim svojim kapetenom? Kako se zove? Beri Pejn zar ne? Možete li da mu kažete da prestane da skače gore-dole kada neko pokušava da postigne gol?”, podbadao je Džejson.

Zaključujući poruku, Del Boj je pitao menadžera Engleske: “I neposredno pre nego što odete, pitao sam se da li biste mogli da mi učinite uslugu?”.

U tom trenutku van kadra mu je neko bacio fudbalsku loptu, i Džejson je brilijantnom rečenicom otelotvorio do kraja Del Boja i njegov karakter.

“Imam puno fudbalskih lopti. Pitao sam se da li biste mogli da mi učinite uslugu i naterate momke da ih sve potpišu – samo ako pobedite”, rekao je on.

“Izvolite, želim vam dobro i upamtite ovo, recite svima- ko reskira, profitira. Ljubav od Del Boja”, rekao je on u svom video obraćanju.

 

KOMENTARIŠI