Tražili su gole slike, slali svoje uz perverzne poruke, a onda pokušali da ugovore seks.

Još dva pedofila koji na Fejsbuku vrebaju decu, ovog puta iz Požarevca i okoline  Vranja, otkrili su srpski lovci na manijake. Jeziva prepiska objavljena je na stranici “Borba protiv pedofilije”.

Dva muškarca starija od 30 godina ubeđena da se dopisuju sa 13-godišnjom devojčicom, slali su joj perverzne poruke direktno pokušavajući da stignu do svog konačno cilja i ugovore seksualni odnos. Sadržaj onlajn sačekuše, u najmanju ruku, noćna je mora svakog roditelja.

Nalog pedofila koji se predstavlja kao tridesetogodšnjak iz Požarevca ova Facebook grupa pronašla je na Fejsbuku.

Foto: Facebook / “Borba protiv pedofilije”

Na njegovom profilu javna je informacija da ima 758 Fejsbuk prijatelja. Sudeći po tome da su gotovo sve mlađe ženske osobe velika verovatnoća je da je dosad slao pregršt sličnih poruka.

Njegova prepiska bila je nešto “suptilnija”, a otpočela je 27.maja.

Mada mu se sagovornica predstavila kao Katarina (13) on je nastavio sa komplimentima “slatka si”, “lepa si”.

Ubrzo je zatražio da se slika cela i ponudio se da legne sa njom u krevet.

On je umesto vulgarnosti otišao i korak dalje i preko Fejsbuk aplikacije za poruke pokušao da je pozove i čuje Katarinin glas.

Na svojim društvenim mrežama, za nevericu, Požarevljanin deli sa prijateljima vesti i snimke poput hrabre majke kojoj je otmičar pokšuao da iščupa decu iz ruku, a ona ga je sprečila upucavanjem iz pištolja i apele za zaštitu životinja i protiv dečijeg rada.

JEZIVE poruke koje su ova dva maijaka slali maloletnim devojčicama mogu se pronaći na Facebook stranici “Borba protiv pedofilije”.

KOMENTARIŠI