Pop diva Kajli Minog se, kako prenose mediji, uveliko priprema za izdavanje novog albuma inspirisanog disko muzikom, koji bi trebalo da izađe u ​​novembru.

Australijska pop zvezda će, kako prenosi San,  ovog četvrtka objaviti novi singl pod imenom Reci nešto uoči izlaska svog 15. studijskog albuma.

Materijal koji priprema opisan je kao „disko klasik“ koji će značiti stilsko odstupanje od njenog poslednjeg albuma Golden iz 2018. koji je bio na vrhu liste najpopularnijih albuma u Britaniji.

Inače, pevačica je bila aktivna i na drugim poljima, pa je tako, za učešće u reklamnim sadržajima u kojima se Britanci pozivaju na turističko putovanje u Australiju, Kajli dobila skoro milion dolara. Nažalost, usedila je pandemija pa i problemi u turizmu.

Novi album navodno nosi naziv Disko, i biće objavljen 6. novembra, mada to predstavnici pevačice tek treba da potvrde.

U maju, 52-godišnja Kalji, otkrila je da je tokom boravka u karantinu, snimala novu muziku iz svoje dnevne sobe.

„Zaista sam bila zaposlena, napravila sam kućni studio u dnevnoj sobi i mnogo sam naučila o snimanju“, rekla je tada popularna pevačica.

„Bio je to težak način brzog učenja za ceo tim jer postoje tehničke prepreke, ali sam zahvalna što mogu da nastavim da radim na svom albumu makar i na ovaj način. Kreativnost mi je bila od velike pomoći“, zaključila je Kajli.

KOMENTARIŠI