Foto: Urban City // B.P.

Jutro hladno sa slabim i umerenim mrazem, u većini krajeva vedro, a po kotlinama i rečnim dolinama mestimično magla ili niska oblačnost.

Veći deo dana pretežno sunčano. Kasnije posle podne i uveče sa zapada postepeno umereno naoblačenje, ali će se zadržati suvo vreme. Vetar slab i umeren, jugoistočni, uveče i tokom noći u košavskom području u pojačanju. Najniža temperatura od -7 do 0, a najviša od 1 do 7 stepeni.

U Požarevcu pretežno sunčano ali hladno, ujutru oko -4 stepena, na rubu grada i -6, najviša dnevna 3.

Utorak: Ujutro slab, ponegde i umeren mraz. Tokom dana umereno oblačno i suvo. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, u košavskom području povremeno i jak. Najniža temperatura od -6 do 0, a najviša od 2 do 8 stepeni. Upozorenje: Tmin < -5 stepeni, verovatnoća 70%.

06.12.2023. Sreda: Oblačno, mestimično sa slabom kišom, na planinama sa slabim snegom. Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno i jak jugoistočni, posle podne i uveče u skretanju na zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od -1 do 4, a najviša od 3 do 8 stepeni.

07.12.2023. Četvrtak: Oblačno, mestimično sa slabom kišom, u brdsko- planinskim predelima sa slabim snegom. Vetar slab do umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 0 do 4, a najviša od 3 do 6 stepeni.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 08.12.2023. do 12.12.2023.)
Umereno do potpuno oblačno, u subotu u južnim predelima, a u nedelju i u centralnim krajevima mestimično sa slabom kišom, na planinama sa slabim snegom.

KOMENTARIŠI