Kampanja „Kad pijem, ne vozim“ na Ljubičevskim konjičkim igrama u Požarevcu

Kampanja „Kad pijem, ne vozim“ na Ljubičevskim konjičkim igrama u Požarevcu

Posetioci Ljubičevskih konjičkih igara pored oficijalnog programa i brojnih pratećih kulturno-umetničkih manifestacija imaće priliku da na zabavan način testiraju svoje motoričke sposobnosti kroz zanimljive aktivacije koje je Apatinska pivara pripremila u okviru kampanje „Kad pijem, ne vozim“.

Ove aktivacije biće dostupne u petak i subotu na Trgu oslobođenja (petak 18-22h, subota 19-21h), dok će u subotu biti postvaljene i u okviru Hipodroma (16-18h).

Kroz učestvovanje u ovim aktivacijama Požarevljani i njihovi gosti imaće priliku da saznaju više o važnosti odgovorne konzumacije i rizicima vožnje pod dejstvom alkohola, ali pre svega da se zabave i dobiju poklone.

Apatinska pivara je ovogodišnji ponosni prijatelj 54. Ljubičevskih konjičkih igara, te je u čast Požarevljana osmislila specijalnu etiketu Jelen boce i bila pokrovitelj koncerata Riblje čorbe i grupe Kerber. Kroz ove aktivacije ova kompanija želi da doprinese povećanoj saobraćajnoj bezbednosti u danima Ljubičevskih konjičkih igara.

Kampanju „Kad pijem, ne vozim“ Apatinska pivara organizuje već desetu godinu zaredom u saradnji sa Upravom saobraćajne policije, MUP-a republike Srbije. U okviru kampanje, pivara svake godine MUP-u donira potrebne alkometre najsavremenije generacije, a do sada je kroz projekat donirano ukupno preko 100 alkometara.

KOMENTARIŠI