PODELI

U nedelju 18. februara, u izvanrednim uslovima za rad održana je redovna godišnja Skupština Srpske Karate Unije. Posle Skupštine održan je seminar i licenciranje trenera i sudija, kao i polaganje za majstorska zvanja. Sportski direktor Srpske Karate Unije, Bane Dmitrović, uručio je zahvalnicu Unije pomoćniku O.Š. ”Kralj Aleksandar I” gospođi Nataši Nikolic Gajić za podršku u realizaciji svih aktivnosti, kao i zvanje V – dan gospodinu Miodrag Nikolic.

Foto: KK “Požarevac 92”

Seminarom su rukovodili, vrhovni sudija Srpske Karate Unije gospodin Radomir Prošić, predsednik komisije za zvanja gospodin Miodrag Nikolić i direktor Srpske Karate Unije Bane Dmitrovic.

Foto: KK “Požarevac 92”

9 kandidata članova KK “Požarevac 92” je položilo za majstorsko zvanje, od kojih su se kvalitetnim nastupom izdvojili Marko Perić, Aleksandar Antanasijević i Boris Gomirsek.

Foto: KK “Požarevac 92”

Trener kluba Miloš Panić je uspešno obnovio svoju trenersku licencu, dok je čak šestorica  nekadašnjih  takmičara kluba položilo za sudije regionalnog ranga. Sjajna vest je da su se nekadašnji požarevački karate  šampioni Miloš Popović, Miloš Marjanović, Aleksandar Prljinčević i Danilo Sekulović vratili u klub i zajedno sa aktivnim takmičarima kluba Markom Perićem i Filipom Vladićem položili test za karate sudije.

Foto: KK “Požarevac 92”

“Sigurno smo da će njihov povratak u klub podići nivo i kvalitet stručnog rada i motivisati mlađe takmičare da još ozbiljnije priđu budućim sportskim izazovima”, poručuju iz ovog kluba i dodaju:“Idemo dalje, još jači i motivisaniji za rad u nove pobede!”

KOMENTARIŠI