Kompanija Bambi donirala je kompletno igralište vrtiću Bubamara u Požarevcu. Ova donacija predstavlja nastavak uspešnog preuređenja dvorišta ovog vrtića, koje je organizovano krajem prošle godine, a u kojem su učestvovali Bambi volonteri.

„Prilikom te akcije, uočen je neiskorišćen prostor koji je mogao biti oplemenjen dodatnim sadržajem poput ljuljaški, penjalica i drugih sprava u kojima će mališani razvijati finu motoriku, te je kompanija Bambi donela odluku da kompletan mobilijar savremenog igrališta pokloni vrtiću Bubamara,“  istaknuto je iz kompanije Bambi.

FOTO: PROMO

Marija Bajić, vršilac dužnosti direktora Predškolske ustanove „Ljubica Vrebalov“ u Požarevcu istakla je da je ponosna na ostvarenu saradnju i podršku kompanije Bambi i svih zaposlenih.

U Kompaniji Bambi verujemo da se uspeh ne meri samo dobrim poslovnim rezultatima, već i odgovornošću prema ljudima i zajednici u kojoj poslujemo. Ova donacija je samo jedan od projekata koji to pokazuju. Izuzetno smo ponosni na našu solidarnost i volju da pomognemo svima onima kojima je to najpotrebnije. Posebno najmlađima, kojima smo ovog puta želeli da stvorimo mogućnost za srećnu i bezbrižnu igru zahvaljujući kojoj otkrivaju svet oko sebe i odrastaju na najlepši mogući način.

KOMENTARIŠI