PODELI
Dolores O'Riordan je preminula u januaru ove godine, u 47. godini.

Irski rok sastav „Krenberis“ objavio je na svojoj stranici na „Fejsbuku“ da će početkom iduće godine objaviti studijski materijal na kojem su radili pre smrti pevačice Dolores O’Riordan, dok bi krajem ove godine trebalo da se pojavi dopunjeno reizdanje debitantskog albuma iz 1993. “Everybody Else Is Doing It, So Why Can’t We?”, koji slavi 25. godišnjicu.

Slavljenički projekat na kojem su sa „Juniverzal mjuzikom“ radili od leta prošle godine je trebalo da bude objavljen ovog meseca i datumski se poklopi sa debijem, ali je zbog tragičnog događaja stavljen na čekanje.

Zbog „opsedanja“ od strane medija pitanjem kako će obeležiti četvrt veka od svoje prve ploče, Noel i Majk Hogan i Fergal Loler su objavili da su odlučili da završe započeto.

Isto važi i za novi album za koji je Dolores u potpunosti snimila vokale, a na kojem su počeli da rade još prošle godine.

Remasterizovano reizdanje debitantskog albuma “Everybody Else Is Doing It, So Why Can’t We?” će sadržati prethodno neobjavljene materijale i još neke bonus materijale iz vremena kada je prvenac izašao.

Dolores O’Riordan je preminula u januaru ove godine, u 47. godini.

KOMENTARIŠI