Lepi Brka i emisija “Gastronomad” snimljena u Zaovi u opštini Malo Crniće,...

Lepi Brka i emisija “Gastronomad” snimljena u Zaovi u opštini Malo Crniće, evo kada se emituje! /Foto/

Lepi Brka svet je proputovao na najbolji način, uvek u blizini kvalitetne kuhinje

Nenad Gladić rođen je 1970. godine u Beogradu. Završio je ugostiteljsku školu u Beogradu. Njegov prvi posao bio je u hotelu Hayatt Regency Beograd. Nakon toga, 6 godina radi za Crystal Cruises. Po povratku u Beograd, bavio se ugostiteljstvom.

Foto: TOMC

Od 2010. godine je autor i voditelj TV serijala Gastronomad i autor istoimene knjige.
Gastronomad kombinuje elemente putopisne emisije sa kulinarstvom. Svi recepti i mesta koji su prikazani, predstavljeni su sa jakim ličnim pečatom neposrednog iskustva voditelja Nenada Gladića.

Foto: TOMC

Lepi Brka svet je proputovao na najbolji način, uvek u blizini kvalitetne kuhinje. Kao ugostitelj na luksuznom kruzeru, polako je postajao gurman i svetski putnik.

Foto: TOMC

Na inicijativu i u organizaciji Turističke organizacije opštine Malo Crniće i „Advance media“ iz Beograda, 18.05.2018. godine snimljene su dve emisije „Gastronomad“ na lokalitetima Zaova i Mlin Mlava. Cilj snimanja je promocija opštine Malo Crniće i tradicionalnih specijaliteta opštine Malo Crniće. Emisije će biti emitovane početkom 2019. godine.

Foto: TOMC

Turistička organizacija opštine Malo Crniće zahvalila se Relji Obrenoviću i Nenadu Gladiću sa timom „Advance media“, Biljani Antonijević, Danijeli Milošević, Milisavu Milenkoviću i svešteniku Marku Pekiću na izuzetnoj saradnji, kao i JKP „Čistoća“ i Opštini Malo Crniće na podršci.

Foto: TOMC

KOMENTARIŠI