Kompanija Lidl Srbija otvoriće prvu prodavnicu u Požarevcu 11. juna u 08.00 časova ujutru, u sastavu Stop Shop-a, na adresi Đure Đakovića bb. Ovo je ujedno prvi Lidl u Braničevskom okrugu, gde će potrošačima biti ponuđeni asortiman od 1600 pažljivo odabranih proizvoda i jedinstveno iskustvo kupovine. Prodavnica u Požarevcu počeće sa radom u isto vreme kada i novi savremeni diskont Lidl u beogradskom naselju Železnik, pa će ukupan broj Lidl prodavnica u Srbiji biti 41.

Ono što ovaj prvi savremeni diskontni lanac u Srbiji izdvaja jeste jednostavna i veoma brza kupovina, koja potrošačima ostavlja više slobodnog vremena za druge aktivnosti. Isti raspored kategorija u  prodavnicama, prostrani parking, veliki prolazi između rafova, probran asortiman Lidl brendova, kao i ponuda neprehrambenih artikala upravo je ono što olakšava kupovinu. A pored toga, dugog zadržavanja na kasi nema, jer čim na jednoj čeka više osoba, otvara se nova.

„Otvaranje u Požarevcu smo nestrpljivo čekali i drago nam je što je došao trenutak da i potrošačima iz ovog grada učinimo dostupnim artikle sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. Sve one koji nam se budu pridružili na dan otvaranja, očekuju slavljeničke cene“, izjavila je Jasmina Šrndić iz korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija.

Povodom otvaranja, a u znak podrške mamama i bebama, Lidl Srbija u saradnji sa kompanijom Apello i u okviru projekta “Taši-taši”, ima posebno iznenađenje za nove bebe u Požarevcu – „Bebinu čarobnu kutiju“.  Sve mame iz Požarevca, čije se bebe rode u požarevačkom porodilištu nedelju dana od dana otvaranja Lidla, odnosno, od 11. do 17. juna će, kao znak pažnje, dobiti kutiju visokokvalitetnih proizvoda Lidl brendova „Cien“, „Lupilu“ i „Siempre“. Tu su kozmetički proizvodi koji neguju nežnu kožu mališana od prvog dana, ali i proizvodi za jednokratnu upotrebu. A da bi se i mame osećale komfornije, ova “čarobna kutija” sadrži i proizvode za njih.

Otvaranje prodavnice u Požarevcu planirano je za 11. jun ove godine, a radno vreme biće od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji.

4 KOMENTARA

  1. Dobar dan zanima me da li ću i ja da dobijem poklon mi živimo u Smoljincu a porodicu se u Požarevačkom porodilištu? Unapred hvala.

KOMENTARIŠI