Foto: DS

Demokrate su nastavile sa kampanjom za predstojeće lokalne izbore u četiri opštine. Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac danas je sa kandidatima Demokratske stranke, potpredsednicom Tamarom Tripić i generalom Sretom Malinovićem boravio u Kostolcu gde je u razgovoru sa meštanima istakao da promene kreću sa lokala i da jedino DS štiti i zastupa interese ljudi širom Srbije.

Lokalni izbori: Šutanovac u Kostolcu, promene kreću sa lokala, DS će zaštititi građane 1
Foto: DS

Šutanovac u Kostolcu: “Promene kreću sa lokala, DS će zaštititi građane U svim opštinama u kojima su izbori za sedam dana, SNS nema aktiviste već zaposlene na privremenom radu u javnim preduzećima koje iznajmljuje i trguje njihovim životima i egzistencijom.

Lokalni izbori: Šutanovac u Kostolcu, promene kreću sa lokala, DS će zaštititi građane 2
Foto: Urban City

Niko ne zna ni ko su kandidati SNS na lokalnim izborima već jedino postoji slika Vučića kao garant propasti naše države koju možemo da vidimo na svakom koraku. Za razliku od njih, mi na izbore idemo sa imenom i prezimenom naših kandidata koji u ovim mestima i žive.

Lokalni izbori: Šutanovac u Kostolcu, promene kreću sa lokala, DS će zaštititi građane 3
Foto: Urban City

Promene kreću sa lokala i zato DS širom Srbije nastavlja da razgovara sa građanima i predstavlja rešenja za bolji život.“

KOMENTARIŠI