Marinika Tepić u Požarevcu: Palma doživeo civilnu smrt, biće upamćen kao organizator...

Marinika Tepić u Požarevcu: Palma doživeo civilnu smrt, biće upamćen kao organizator pedofilije i prostitucije

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić obrarila se medijima u ponedeljak u Požarevcu. Ona je tom prilikom rekla da je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, optužen za podvodjenje žena i maloletnica na žurkama u Jagodini, doživeo “civilnu smrt” i da će “dok je živ biti upamćen kao organizator pedofilije i prostitucije”.

“I to je nešto o čemu postoji mnogo svedočenja, mnogo žrtava, mnogo očevidaca i to zna i (predsednik Srbije) Aleksandar Vučić, i to zna i Palma, i to znaju i njihove porodice i njihovi saradnici i porodice njihovih saradnika. Ali je tužilaštvo povuklo ručnu, dakle nije reklo da je odustalo, ali je povuklo ručnu i reklo da u ovom trenutku ne može da ide dalje“, rekla je Tepić novinarima u prostorijama te stranke u Požarevcu.

Ona je ocenila da je Vučić stao u odbranu Markovića “od momenta kada mu je obezbedio odbranu na televizijama sa nacionalnom frekvencijom”.

Dodala je i da je Marković “pretio i zastrašivao” i svedoke i njih koju su otvorili proces, ali i da je davao “lažne iskaze da je uznemiren, da ga ugrožavaju i da mu žele nesreću”.

“A ja ga se sećam jedino kako igra kolo po televiziji i kako se veseli unapred toj svojoj pobedi koju mu je Aleksandar Vučić obezbedio“, rekla je Tepić.

Ona je ocenila i da se taj slučaj neće dovesti formalno-pravno do kraja “dokle god ova vlast bude na snazi”.

2 KOMENTARA

  1. Jao bože, dali je moguće da nam ova rumunska prostitutka drži predavanja o podvođenju? Pa baš gnusna situacija!

KOMENTARIŠI