Molder i Skali ponovo u potrazi za istinom! – NOVA SEZONA DOSIJEA...

Molder i Skali ponovo u potrazi za istinom! – NOVA SEZONA DOSIJEA IKS

Glavne uloge u deset nastavaka tumače Dejvid Duhovni i Džilijan Anderson, a gost će biti Mič Piledži kao zamenik direktora FBI

Glavne uloge u deset nastavaka tumače Dejvid Duhovni i Džilijan Anderson, a gost će biti Mič Piledži kao zamenik direktora FBI.

Popularna naučnofantastična serija „Dosije Iks“ večeras stiže na Fox sa novom sezonom. Poznati detektivski par Skali i Moldera tumače, naravno, Džilijan Anderson i Dejvid Duhovni, a izvršni producent ponovo je Kris Karter.

Mič Piledži se takođe vraća kao zamenik direktora FBI Volter Skiner. Uz to, pojaviće se i gosti serije Anabet Giš, Robi Amel, Loren Embrouz, Karin Konoval, Barbara Herši, Hejli Džoel Osment i Vilijam B. Dejvis, koji ponovo igra ulogu Pušača.

Nova sezona imaće ukupno 10 epizoda.

Čuvena serija „Dosije Iks“ Krisa Kartera emitovana je od 1993. do 2002. godine. Tokom prikazivanja devet sezona, ova uticajna serija je od inovativnog naučnofantastičnog favorita postala globalni hit i jedna od najuspešnijih televizijskih drama svih vremena.

Osvojila je čak 15 prestižnih Emija i pet Zlatnih globusa i svojevremeno je važila za jednu od najdužih naučnofantastičnih serija u istoriji televizije u Sjedinjenim Američkim Državama.

Nastavljena je 2016. u vidu mini-serije, a njeni obožavaoci imali su priliku da uživaju u novim epizodama, u kojima agenti Molder i Skali istražuju paranormalne fenomene.

KOMENTARIŠI