Velika društveno odgovorna akcija kompanije Mozzart u saradnji s Ministarstvom zdravlja u okviru koje doniraju kvalitetne dnevne obroke, sveže voće i vitaminske napitke medicinarima koji rade u kovid bolnicama nastavila se u Smederevu, Mladenovcu, Požarevcu…

Zdravstvenim radnicima kovid bolnica u ovim gradovima uručeno je više od dve tona svežeg voća i organskih sokova.

U Požarevcu nadležni u ustanovi najpre apeluju na poštovanje mera prevencije.

“Korona u Požarevcu ima trend povećanja, ali je za sada sve pod kontrolom. Imamo oko 200 pacijenata, od toga je 120 iz svih delova Srbije. Zaposlenima nije nimalo lako jer rade pod punom opremom, mi imamo i zelenu zonu u okviru bolnice. Savetujem svima da nikako ne borave u zatvorenom prostoru sa više ljudi, svi treba da se čuvaju maksimalno, ova bolest je jako opasna jako i neophodno je da se pridržavamo svi svih mera, jer ćemo tako sačuvati svoje zdravlje i naš zdravsteveni sistem. Jako prijatno sam iznenađen donacijom i načinom na koji je sve brzo i lako organizovano. Podelicemo sve po odeljenjima nasim zaposlenima. Značajan i lep gest i znak pažnje za sve zdravstvene radnike u našoj bolnici, hvala kompaniji Mozzart”, izjavio je direktor bolnice dr Danko Nikolić.

https://www.instagram.com/p/CC6qulrJQYv/?igshid=zeophhuy0bx6

Iz kompanije Mozzart poručuju da već spremaju nove društveno odgovorne akcije, a da je ova sa osvežavajućim paketima znak pažnje za sve hrabre lekare i medicinare koji ne staju otkad je epidemija u našoj zemlji.

KOMENTARIŠI