U Požarevcu u danas sunčano i toplo. Krajem dana i tokom noći naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca, krajem dana i tokom večeri u skretanju na prolazno pojačan severozapadni. Minimalna temperatura 19°C, maksimalna dnevna 31°C, u toku večeri u osetnijem padu.

U subotu oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U nedelju na severu postepeno razvedravanje, u ostalim predelima promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz razvedravanje krajem dana i tokom večeri. Maksimalna temperatura od 20°C na jugu do 30°C na severu Srbije.

U ponedeljak uglavnom sunčano, dok se tokom dana očekuje razvoj oblačnosti, a ponegde i pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Maksimalna temperatura biće uglavnom od 24 do 29°C. U utorak sunčano i toplo. U toku večeri na severozapadu naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

U Požarevcu u subotu oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura do 25°C. U nedelju postepeni prestanak padavina i razvedravanje. U ponedeljak pretežno sunčano, dok se tokom dana očekuje razvoj oblačnosti i pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. U utorak sunčano. Maksimalna temperatura početkom sledeće sedmice biće od 26 do 28°C.

KOMENTARIŠI