Niko ne zna šta smrdi u Požarevcu

Niko ne zna šta smrdi u Požarevcu

Foto: Pixabay // Ilustracija

Redakciji Urban City obratilo se ovih dana više građana zbog neprijatnog mirisa koji se širi gradom u poslednjih nekoliko dana.

Misteriju nismo uspeli da otkrijemo, ali su zato uvek tu nagađanja.

Na društvenim mrežama ima više teorija. Neki kažu da je od komposta na putu prema naplatnoj rampi, neki da je Brežanski kanal, a ima i teorija da je u pitanju deponija na putu za Petrovac koja se usled visokih temperatura zapalila, te kanalizacija. Takođe, građani su povodom ove teme, ali i brojnih drugih nezadovoljni pisanjem medija, jer kako kažu, po pisanju pojedinih medija je sve savršeno u Požarevcu.

Do danas, osim teorija iz fotelje na društvenim mrežama, niko zvanično pisanim putem od građana Požarevca nije prijavio neprijatan miris.

Nadležne službe će prevencije radi isprati i proveriti kanalizacionu mrežu kao i Brežanski kanal, a službe će obići i ostale potencijalne tačke koje mogu da izazovu neprijatan miris.

BREŽANSKI KANAL, Foto: Urban City, 15. mart 2019. godine

Da podsetimo, Urban City je ranije ove godine obišao Brežanski kanal pre zaključenja ugovora o čišćenju. Grad Požarevac je krajem marta zaključio ugovor u iznosu od 7,42 miliona dinara sa PDV-om sa Vodoprivredom za čišćenje Brežanskog kanala.

1 KOMENTAR

KOMENTARIŠI