Nova “Škoda Scala” za Policijsku stanicu Malo Crniće

Nova “Škoda Scala” za Policijsku stanicu Malo Crniće

Opštinsko rukovodstvo opštine Malo Crniće je 14. oktobra predalo u javnu svojinu  Policijskoj stanici Malo Crniće, nov automobil marke “Škoda”, model pod nazivom “Scala”.

Foto: Urban City

Predsednik opštine Malo Crniće, Mališa Antonijević, izjavio je za medije da, uz obostrano angažovanje lokalne samouoprave i pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, policijska stanica Malo Crniće staje u red dobro opremljenih stanica, i koja će raditi u korist svojih građana.

Foto: Urban City

Osim automobila, policijska stanica je opremljena i novim alko-testerima, profesionalnim led lampama za terenski rad, fluorescentnim prslucima itd.

Foto: Urban City

“Ovaj automobil će svakako pomoći u unapređenju bezbednosti svih građana opštine Malo Crniće”, rekao je načelnik Policijske stanice Malo Crniće, Aca Jovanović, koji je još naglasio da će ovo vozilo biti korišćeno i u redovnim patrolnim aktivnostima.

Foto: Urban City

Svečano uručenje ključeva automobila bilo je ispred zgrade opštine Malo Crniće, odakle je isti prevežen na službeni parking policijske stanice Malo Crniće.

Foto: Urban City

 

 

KOMENTARIŠI