Novogodišnji vašar u Sportskom centru Požarevac, počinje prijava izlagača

Novogodišnji vašar u Sportskom centru Požarevac, počinje prijava izlagača

Photo: Urban City // A.K.

I ove godine Novogodišnji vašar će biti organizovan u JU „Sportski centar Požarevac“, a održaće se u terminu od 28. do 30. decembra 2022. godine.

Ova tradicionalna manifestacija organizuje se u saradnji sa lokalnom samoupravom Grada Požarevca, navode u Sportskom centru.

Prijave za učešće na Novogodišnjem vašaru će se primati od 01. do 10. decembra 2022. godine u prostorijama Sportskog centra – hala sportova. 11. decembra, sa početkom od 12 sati, uz prisustvo svih prijavljenih, vršiće se raspodela prostora.

Photo: Urban City // A.K.

Na Novogodišnjem vašaru mogu učestvovati registrovana preduzeća za delatnost zabavnih i tematskih parkova, zanatske, trgovačke i ugostiteljske radnje, proizvođači organske i domaće hrane, proizvođači pića i proizvođači suvenira i rukotovorina.
Svi izlagači uz popunjeni prijavni list treba da prilože dokaz da ispunjavaju uslove za učešće na ovoj manifestaciji:

– izvod iz registra preduzetnika ili pravnih lica iz Agencije za privredne registre Republike Srbije ili dokaz (potvrdu) da su članovi udruženja građana kojem je osnovna delatnost udruživanje proizvođača proizvoda starih zanata, suvenira ili rukotovorina.

Lista izlagača će biti objavljena do 15. decembra 2022. godiine na zvaničnoj internet stranici JU “Sportski centar Požarevac” na adresi wwwscpozarevac.com .

Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon 012/555-177, svakog radnog dana od 8:00 do 20:00 sati.

KOMENTARIŠI