“Novosti”: 30 planinara ZAVEJANO kod KUČEVA već nekoliko sati! Situacija sve gora!

“Novosti”: 30 planinara ZAVEJANO kod KUČEVA već nekoliko sati! Situacija sve gora!

Autobus koji stoji na krivini sa koje ne može da se pomeri predstavlja i opasnost za druga vozila koja ih planinskih sela u velikom broju zbog posete prijatema koji proslavljaju Svetog Jovana, prolaze ovim putem

Autobus sa 30 planinara iz Beograda koji se vraćao iz sela Ceremošnja zbog neočišćenog kolovoza koji je potpuno poledio, a oko 17 sati ostao je zaglavljen na samo tri kilometra od uključenja na magistralni put Kučevo – Majdanpek odnosno šest kilometara od grada Kučeva, prenose Novosti.

 Vođa puta nekoliko puta je kontaktirao MUP i obavestio nadležne o nezavidnoj situciji u kojoj su se našli sportisti iz Beograda. Međutim, ni posle dva sata čekanja, uprkos obećanjima da će doći vozilo za čišćenje snega, ono nije došlo (navodno je moralo da se vrati jer nije imalo lance na točkovima), a situacija postaje sve gora i gora jer sneg neprestano pada.

Autobus koji stoji na krivini sa koje ne može da se pomeri predstavlja i opasnost za druga vozila koja ih planinskih sela u velikom broju zbog posete prijatema koji proslavljaju Svetog Jovana, prolaze ovim putem.

Vozač autobusa je veoma zabrinut jer neprekidne padavine ne obećavaju ništa dobro i ako u najkraće vreme ne stigne ekipa za raščišćavanje puteva po svoj prilici će putnici iz Beograda dočekati zoru u zavejani u planini.

KOMENTARIŠI