Obezbeđen prolaz u finalno takmičenje: Srbija će se u Francuskoj boriti za...

Obezbeđen prolaz u finalno takmičenje: Srbija će se u Francuskoj boriti za jednu od medalja

Reprezentacija Srbije u konkurenciji do 12 godina (devojčice) sa četiri pobede u kvalifikacijama Ekipnog prvenstva Evrope 2018. koje je održano u rumunskoj Galati obezbedila je prolaz u finale ovog takmčenja koje će biti održano u Francuskoj od 9. do 12. avgusta 2018

Reprezentacija Srbije u tenisu u konkurenciji do 12 godina (devojčice) sa četiri pobede u kvalifikacijama Ekipnog prvenstva Evrope 2018. koje je održano u rumunskoj Galati obezbedila je prolaz u finale ovog takmčenja koje će biti održano u Francuskoj od 9. do 12. avgusta 2018.

U prvom kolu pred našim sjajnim timom u sastavu: Mia Ristić, Jovana Grujić, Dunja Marić predvođene trenerom Branislavom Janković pala je selekcija Švajcarske 3:0, u drugom kolu posle velike borbe Srbija je stigla do pobede i nad timom Mađarske 2:1, u trećem kolu kvalifikacija Srbija je savladala selekciju Gruzije 3:0.

U plej ofu za plasman na glavni turnir EP Srbija se borila protiv selekcije domaćina Rumunije i do trijumfa stigla rezultatom 2:1 (Ristić – Marginean 4:6, 6:2, 6:4, Marić – Bertea 6:4, 6:4, dubl: Grujić, Marić – Bertea, Stancescu 6:2, 1:6, 6:10).

Srbija će se u Francuskoj boriti za jednu od medalja.

KOMENTARIŠI