Oblačno sa kišom, do 13°C

Oblačno sa kišom, do 13°C

Foto: Urban City

U većem delu zemlje uglavnom suvo. Samo ponegde može biti slabe kiše. Uveče stiže jače naoblačenje s Jadrana doneseći južnim predelima kišu, dok će na planinama padati sneg.

Jutarnja temperatura od 1 do 7, a najviša dnevna od 14 do 19 stepeni. U Požarevcu je sredinom dana moguća slaba kiša. Temperatura do 13 stepeni.

Promenljivo oblačno vreme za početak radne nedelje. Na severu suvo, a u ostalim krajevima sredinom dana i posle podne ponegde sa kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskom, na visokim planinama sa snegom.

Vetar slab i umeren, na istoku povremeno i jak, severozapadni, uveče u slabljenju. Najniža temperatura od 1 do 7, a najviša dnevna od 14 do 19 stepeni. Uveče i tokom noći na jugozapadu i jugu Srbije prolazno naoblačenje sa kišom, a na planinama sa snegom.

U utorak promenljivo oblačno. U većem delu zemlje suvo sa sunčanim intervalima, a samo na jugu i jugoistoku ujutru i pre podne mestimično sa kišom ili lokalnim pljuskom, na visokim planinama sa snegom.

Vetar umeren, povremeno i jak, severozapadni, uveče u slabljenju. Najniža temperatura od 0 do 6, a najviša dnevna od 10 do 13 stepeni.

KOMENTARIŠI