Oboreni gotovo svi rekordi: Bazen KSC Požarevac najposećeniji od svog postojanja!

Oboreni gotovo svi rekordi: Bazen KSC Požarevac najposećeniji od svog postojanja!

Jedno od najtoplijih leta ikada donelo je i najveću posećenost na bazenu KSC Požarevac.

Foto: Urban City

Ove godine je oboren rekord noćnog kupanja na bazenu KSC Požarevac po broju kupača i broju dana sa noćnim kupanjem u sezoni 2017.

Preko 2100 kupača potražilo je “spas” od vrelih zidova stanova i kuća od 21h do 00h na bazenu KSC Požarevac.

Do 10. avgusta 2017. godine je prodato oko 36000 karata, a rekordan broj je 37360 karata. Očekuje se da će ovaj rekord biti oboren tokom petka, 11. avgusta, jer je za danas najavljeno oko 40 stepeni Celzijusa u Požarevcu.

4 KOMENTARA

  1. Oboren rekord po broju zaposlenih iz kluba malog fudbala kao redara, zaposlenih da bleje u nebo i ne rade nista, svaka cast mladim spasiocima. Oboren rekord po nehigijeni u kaficima u kojima rade babe koje golim rukama sluze hranu, ne kucaju racune, ali opet nisu one same sebe postavile na ta radna mesta i nisu one same sebi naredile da ne kucaju fiskalne racune.

    • U ovom gradu ce uvek biti vas dezurnih pljuvaca koji svoj zivot provode na drustvenim mrezama pljuvajuci druge….To sto je neko zaposlio mlade ljude…sportiste…moze samo da bude plus…bolje da zaposli mlade sportiste nego stranacke sledbenike….A vi dezurni pljuvaci samo nastavite da zivite svoj zivot na drustvenim mrezama ili da blejite kako ste vi rekli…ako vas to toliko ispunjava…posto svoj zivot ocigledno nemate…

  2. Pazi kad ne mogu da verujem. Da li komentar ima veze sa objavom? Nema. Priča se o kupačima. Što se tiče radnika ne bih se složio. Nešto ne vidoh da neko sedi i bleji u nebo. U kafiću nove stolice, jedna mala ih non stop briska a prodavačice služe hrani i papirnatim kesama. To što su starije pa šta da li to znači Sretene da ste za diskriminaciju po godinama? Upamtite jedno: i Vi i ja a i svi će doći u te godine i šta onda? Verovatno kao kod eskima: na sneg i crkni.

  3. Nije lepo toliko pljuvati po radnicima, ima nas jako malo i sigurna sam da se svi trudimo da u uslovima u kojima smo bude što bolje. Inače, nemam ništa protiv kluba malog fudbala, čak na protiv, a u situaciji koja nam je politički nametnuta, bolje da su mladi zapošljeni, mada, može iz još nekog kluba 🙂 Ali, moje mišljenje je da zapošljavanje treba da bude svrsishodno, po potrebama, za stalno i javno. A to znači profili koji su nam potrebni – knjigovođa, sekretar, blagajnik, spasioci, animatori, realizatori, tehničari, konobari, aranžeri… Naravno, sve dok traje “zabrana” zapošljavanja, primaće se privremeni, povremeni i javni koji nam se daju, pa, ljudi, ne zamerite ako nešto ne valja 🙂

KOMENTARIŠI