Logo KK "Požarevac 92"

U nedelju 30. maja 2021.godine u Titelu, lepom vojvođanskom gradiću kraj Tise, održan je međunarodni karate turnir „Titelski pobednik“.

Na ovom prijateljskom takmičenju u odličnoj organizaciji izuzetno srdačnih i gostoprimljivih domaćina učestvovalo je oko 400 takmičara iz 31 kluba sa ovih prostora.

Među njma se nalazio i požarevački karatista Vukašin Dmitrović koji je nastupao u srednjoj kategoriji juniorske konkurencije. Vukašinu je ovo bio prvi nastup posle duže pauze u takmičenju u sportskom karateu. Mladi sedamnaestogodišnji karatista iz Požarevca se hrabro borio i uspeo da posle dve pobede nad protivnicima iz Zrenjanina i Beograda osvoji zlatnu medalju i titulu „Titelskog pobednika“ za 2021.godinu. Dmitrovića već sledeće nedelje očekuje Prvenstvo Srbije u organizaciji Šotokan karate saveza Srbije koje će se održati u gradu sporta – Jagodini.

Ovom prilikom KK “Požarevac 92” se zahvalio predsedniku Šotokan saveza, gospodinu Miloradu Ćopiću na pruženoj prilici da se nadmećemo i družimo sa sportskim prijateljima iz ovog veoma masovnog karate udruženja.

KOMENTARIŠI