Održana svečana proslava Udruženja ECO BIKE

Održana svečana proslava Udruženja ECO BIKE

U subotu 4.11.2017. godine u prostorijama MZ Bulevar u Požarevcu, održana je svečana proslava Udruženja „ECO BIKE“ povodom završetka biciklističke sezone, a na kojoj su prisustvovali članovi i prijatelji ovog Udruženja.

Pored retrospektive ove godine i podsećanje na najlepše ture u ovoj godini, Predsednik Udruženja je iskoristio priliku i da nagradi svoje najaktivnije članove medalja, plaketama i peharima.

Dobitnici medalja su: Miloš Milošević, Marko Stevanović, Saša Simić, Branko Đokić, Andrijana Stević, Igor Simić, Zoran Ilić, dr Zlatibor Stojković, Miloš Mančić i Miloš Dičić.

Dobitnici svečanih plaketa za doprinos u razvoju Udruženja dobili su: Centar za kulturu Požarevac i MZ Bulevar na nesebičnoj pomoći koje su pokazali ove godine.

Najvrednijima za 2017. godinu uručeni su vredni pehari, a dobili su ih za 4. mesto Marjan Smiljković, za 3. mesto Radmilo Popović, za 2, mesto Nikola Rajačić i apsolutni pobednik po broju pređenih kilometra je mladi sportista Nemanja Rajić koji osvaja prvo mesto.

Nakon završetka biciklistične sezone, Udruženje nastavlja sa svojim redovnim aktivnostima i druženjima tokom zimskog perioda istakao je predsednik Udruženja, dipl.ing. Miloš Panić.

KOMENTARIŠI