Odvezao se kolima pre dva dana i od tada ga nema: Nestao...

Odvezao se kolima pre dva dana i od tada ga nema: Nestao Časlav iz Vranova kod Smedereva

Časlav Živojinović (24) iz Vranova kod Smedereva nestao je 29. oktobra pre podne, pošto se automobilom od svoje kuće odvezao u nepoznatom pravcu, i od tada se ne javlja.

Na društevnim mrežama, 24 sata nakon nestanka, prijatelji su objavili njegovu fotografiju sa apelom da dobiju bilo kakvu informaciju.

Prijatelj nestalog momka Miljan Ž. za “Novosti” ističe da za sada pouzdano ne znaju gde bi mogao da se nalazi. Dodaje da je bilo nekih dojava, koje nisu dovele do bilo kojeg traga. Miljan je ostavio i svoj broj telefona u slučaju da neko vidi Časlava. Kako smo saznali, mladić nije ostavio oproštajno pismo, kako se spekulisalo, ali se strahuje od najgoreg.

– Postoje samo poruke koje je slao prijateljima, a koje liče na oproštajne – objašnjava njegov drug.

Časlav živi sa bolesnim ocem i starijim bratom u Vranovu. Roditelji su odavno razvedeni, a majka se odselila iz sela. Prema svedočenju brata, Časlav je 29. oktobra pre podne seo u automobil i odvezao se, a njemu rekao da ide do grada. Od tada mu se gubi svaki trag. Mobilni telefon mu je isključen. Poslednji status na “Fejsbuku” je objavio dana kada je nestao u 10.14.

Prijatelji su pretraživali šume i vikendice u okolini sela koje je u blizini Velike Morave, ali bez uspeha. U Policijskoj upravi u Smederevu potvrđeno nam je da je nestanak Časlava Živojinovića prijavio njegov brat 29. oktobra u popodnevnim časovima. Policija je raspisala centralnu objavu za nestalim licem i obavestila sve policijske uprave na teritoriji Srbije o nestanku mladića.

POTRAGA

Časlav je rođen 1. januara 1995. godine. Visok je 178 santimetara, težak oko 62 kilograma, ima crnu kosu i plavo-zelene oči. Podaci o njemu nalaze se i na portalu Nestali Srbija.rs.

KOMENTARIŠI