U okviru projekta „Unapređenje poslovne klime u Srbiji“ održana je virtuelna radionica 11. juna 2020. godine na temu: „Potrebne informacije i elementi na  veb sajtu za praćenje i vidljivost projekta „Unapređenje poslovne klime u Srbiji”“, vezana za komponentu Odnosi s javnošću i vidljivost projekta.

Radionicu je vodio Beni Anderson (Benny Andersson), ekspert u Odeljenju za Odnose s javnošću i marketing komunikaciju, Lantmaterijeta (Lantmäteriet), Kraljevina Švedska.

Pilot Jedinice lokalne samouprave odredile su najmanje po jednog predstavnika koji je učestvovao u ovoj radionici. Radionici su prisustvovali i zaposleni iz Republičkog geodetskog zavoda angažovani na ažuriranju sadržaja na veb stranici.

Radionica je imala dve tematske jedinice. Prva se odnosila na temu „Koncept izrade veb sajta za monitoring i vidljivost projekta „Unapređenje poslovne klime u Srbiji”” koju je prezentovala dr Marina Jovanović-Milenković, koordinator projekta, ispred projektnog tima iz Srbije. Druga se odnosila na temu „Prezentacija o optimizaciji iskustva korisnika“ koju je prezentovano Danijel Starnberg (Daniel Starnberg), ekspert u odeljenju za Odnose s javnošću i marketing komunikaciju, Lantmaterijeta (Lantmäteriet), Kraljevina Švedska.

Na kraju radionice, učesnici su diskutovali i dali pozitivno mišljenje o odabiru teme, sadržaju i načinu održavanja radionice

KOMENTARIŠI