U susert Vaskrsu, u sredu 12.04. održana je praznična tematska kreativna i edukativna, radionica u organizaciji Foruma žena Gradske organizacije SPS Požarevac.

Ovom radionicom predstavljene su žene iz našeg grada, i okoline, bez obzira na poslovne i porodične obaveze, kako provode svoje slobodno vreme. Na kreativnoj radionici bila je izložba ručnih radova naših žena, koje su pokazale svoju kreativnost trud i osećanja, jer umetnost je kada um, srce i ruka idu ruku pod ruku, što se vidi u njihovim delima, navodi se u saopštenju za medije Gradskog odbora SPS-a u Požarevcu.

Umetnost spaja i ne poznaje granice, oplemenjuje, rađa nova dela i nova prijateljstva.

Učesnici kreativne edukativne radionice dali su svoje umetničke radove u humanitarne svrhe. Posebno dekorisana uskršnja jaja, s ljubavlju su poklonjena korisnicima Centra za Socijalni rad u Požarevcu, dodaje se u saopštenju.

U relizaciji, prazniče kreativne i edukativne radionice, učestvovale su, članice Foruma žena GO SPS Požarevac, a posebno Radmila Hristović i dr Ljiljana Jovanović Panić, a sve u saradnji sa umetnicama: Slađa Milovanović, Slađana Ćirković, Irena Ivić, Nada Stanojević, Jelena Papić i Poljoprivrednim gazdinstvom Milošević iz Drmna.

Ovo je jedna u nizu kreativnih radionica koje će biti realizovane u organizaciji GrO SPS Požarevc, zaključuje se u saopštenju GrO SPS-a.

KOMENTARIŠI