Foto: Urban City // B.P.

Opština Malo Crniće objavila je konačnu rang listu krajnjih korisnika koji su izabrani u skladu sa uslovima iz Javnog konkursa za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji ove opštine.

Ukupno 25 lica dobiće sredstva za sufinansiranje za neku od šest mera energetske sanacije kao što su zamena spoljnih prozora i vrata, nabavka i instalacija kotlova na biomasu, zamena postojeće ili ugradnja nove cevne mreže, grejnih tela-radijatora i pratećeg pribora porodične kuće i stanove, nabavka i ugradnje toplotnih pumpi i prateće instalacije grejnog sistema, nabavka i ugradnje solarnih kolektora u instalaciju za centralnu pripremu potrošne tople vode za grejanje sanitarne potrošne tople vode i prateće instalacije grejnog sistemaza porodične kuće.

Komisija je izvršila terenski obilazak korisnika radi uvida u stanje objekata i sačinila zapisnike. Na osnovu zapisnika Komisija je sačinila konačnu listu krajnjih korisnikaza mere energetske efikasnosti.

Konačnu rang listu pogledajte u posebnom dokumentu ovde.


Ovaj tekst objavljen je osnovu projekta o sufinansiranju medijskih sadržaja opštine Malo Crniće pod nazivom “MALO CRNIĆE ZA PONOS 2022”. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

KOMENTARIŠI