Osam godina zatvora zbog silovanja ćerke bivše supruge

Osam godina zatvora zbog silovanja ćerke bivše supruge

FOTO: PIXABAY // ilustracija

Smederevac S.B. (38), koji je, kako se tvrdi, četranestogodišnju ćerku bivše supurge silovao tri puta za noć, držeći joj sečivo noža na vratu, osuđen je pred Višim sudom u Smederevu nepravosnažno na osam godina zatvora, samo tri godine iznad zakonom propisane minimalne kazne.

Sud je odredio kaznu od osam godina, jer je u noći između 30. i 31. decembra 2020. godine, u napuštenoj kući u okolini Osipaonice kod Smedereva, obljubio kćerku svoje bivše, nevenčane supruge D. S (14) i to u tri navrata prenele su “Novosti”. S. B. se kako je preneo ovaj list kobne noći sa maloletnom pastorkom vraćao iz Požarevca, gde ju je, po sopstvenoj želji, odveo u posetu majci, odnosno nevenčanoj supruzi koja ga je nešto ranije napustila.

Kada se sa devojčicom vraćao u Smederevo, deo puta prešli su pešice, što je iskoristio da je odvede u jednu napuštenu kuću. Oduzeo joj je telefon, preteći da će je ubiti ako nekome ispriča šta se desilo. Devojčica je plakala i molila ga da je pusti, ali ju je napasnik sve vreme silom zaustavljao, držao joj nož pod grlom.

S.B. je do sada osuđivan pet puta. Osim krađe i napada na službeno lice, osuđivan je i dva puta uslovno zbog nasilja u porodici.

POVEZANE VESTI:

Podignuta optužnica: Više puta silovao ćerku bivše supruge

KOMENTARIŠI