OSUĐENI na ukupno osam godina ZATVORA: Pretukli starca na Pionirskom trgu u...

OSUĐENI na ukupno osam godina ZATVORA: Pretukli starca na Pionirskom trgu u Požarevcu i ukrali mu 10.000 evra!

Seljim Dibrani (45) i Zoran Marinković (66) osuđeni na pet, odnosno tri godine zatvora zbog razbojništva nad Predragom Baldićem (87), izvršenim 25. decembra 2015. godine

Apelacioni sud u Kragujevcu potvrdio je presudu Višeg suda u Požarevcu, kojom su Seljim Dibrani (45) i Zoran Marinković (66) osuđeni na pet, odnosno tri godine zatvora zbog razbojništva nad Predragom Baldićem (87), izvršenim 25. decembra 2015. godine, pišu Novosti.

Napadači su Baldića, znajući da on kod sebe ima novac, pratili kroz grad, što se vidi i na snimcima nadzornih kamera Medicinske škole.

Nakon toga su ga napali na Pionirskom trgu, brutalno ga pretukli i iz unutrašnjeg džepa sakoa ukrali mu 10.000 evra i pobegli.

Za ovaj novac oni su saznali jer je Baldić pre napada, sedeći u klubu Doma penzionera, rekao Marinkoviću da je prodao nasledstvo u Novom Sadu za 30.000 evra i da kod sebe ima trećinu te sume.

Inače, optuženi Marinković do sada nije činio krivična dela, dok je Dibrani osuđen čak devet puta za razbojništva i krađe. 

KOMENTARIŠI