U Požarevcu je danas uz prisustvo predstavnika lokalne samouprave otvorena novosagrađena MZ Čačalica u ulici Požarevačkog partizanskog odreda.

Radovi na izgradnji novog objekta ove mesne zajednice počeli su 13. septembra 2021. godine, ukupne vrednosti 25,6 miliona dinara.

Nov objekat je veličine 930m2, dok same prostorije mesne zajednice se prostiru na 540m2. U sklopu objekta otvorena je i ekspozitura Pošte Srbije i apoteka, dok će treći prostor biti za prodavnicu.

Podsećamo da su oko dva sata posle ponoći 6. oktobra 2018. godine u potpunosti izgorele prostorije ove mesne zajednice zajedno sa obližnjim marketom.

Gradonačelnik Požarevca Saša Pavlović je između ostalog rekao da su nove prostorije pre svega izgrađene “zbog naroda Čačalice” i da mu je drago što je lično on sa svojim timom završio ovaj projekat. Pavlović je ovom prilikom naglasio da su građani ovog dela Požarevca odavno zaslužili da u sklopu prostorija mesne zajednice dobiju poštu i apoteku, naročito zbog toga što ih u ovom delu grada nema u blizini.

KOMENTARIŠI